Uw fysieke gesteldheid in kaart met InBody230 van Active

Het maakt niet uit of je naar een fitnesscentrum gaat om af te vallen, spieren op te bouwen of je algehele conditie te verbeteren, iedereen heeft een doel waarmee hij of zij de begint met bewegen. Om je tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken is het van belang dat je de juiste dingen op het juiste niveau doet. Alleen op die manier bereik je zo snel mogelijk je doel.

Het is  belangrijk om te weten hoe je er voor staat. Dat is bij Active Sport- & Healthcenter mogelijk dankzij het gebruik van de InBody 230. Dit geavanceerde apparaat is ontwikkeld om je spiermassa, vetmassa, maar ook je rustverbranding en vochtbalans in beeld te brengen. Dit is een essentieel punt op het gebied van gewichtstoename en afname.

De InBody 230 is een belangrijk middel om onze klanten op een goede manier te ondersteunen en te begeleiden naar hun doel. Op basis van de meetresultaten kunnen wij onze klanten een juist advies geven en voorzien van nieuwe trainingsprikkels of leefstijladviezen en kunnen wij op betrouwbare en duurzame wijze hun voortgang bijhouden en  bijsturen. De InBody staat voor doelgericht werken, zodat je zoveel mogelijk resultaat uit jezelf haalt!

Meer weten over InBody230? Vraag het ons gerust, wij leggen het graag vrijblijvend uit.
Yin Yoga
FunXtion