Kom ook verrassend in beweging

Voor jouw fysieke en mentale welzijn zetten wij dagelijks alles in beweging. Onze zeer ruime accommodatie is voorzien van moderne fitness en cardio faciliteiten en maar liefst drie ruime zalen voor meer dan 40 groepslessen en functionele lessen per week. In een ongedwongen sfeer kun je sporten of gezellig een kopje koffie of protein shake drinken aan onze bar en lounge gedeelte.

Bewegen in een gezonde omgeving
Alle sportruimtes zijn voorzien van een optimaal luchtventilatiesysteem. Je sport altijd in een ideaal klimaat met schone gezonde pollenvrije lucht. Onze medewerkers doen er alles aan om jouw sportervaring een goede te laten zijn! Laat je verrassen door ons uitgebreide programma voor een gezond en fit leven.

Onze professionals staan voor je klaar

Wij vinden het belangrijk om je persoonlijke aandacht en training te geven. Je ontmoet in ons Sport & Healthcenter dan ook gepassioneerde en gecertificeerde medewerkers die je graag verder helpen tijdens de lessen en individuele training.

Ook als het gaat om fysiotherapie en huidbehandelingen kunt u rekenen op deskundig advies en behandeling van professionals in ons pand aan de Lengelseweg.