Lid worden

We vinden het prettig om persoonlijk contact met je te hebben. Dat kan via telefoon of e-mail, maar je bent natuurlijk ook direct welkom in ons Sport & Healthcenter. Wil je een vraag stellen of een persoonlijke afspraak maken, gebruik dan het contactformulier. Wanneer je dat hebt gedaan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt uiteraard ook gewoon binnenkomen tijdens onze openingstijden.

Wij belonen graag een trouw lid. Hoe langer je het abonnement afsluit, hoe minder inschrijfgeld je betaald. Wij hebben abonnementen na 1 maand opzegbaar tot na 1 jaar opzegbaar.

Na de contractperiode kan je via een opzegformulier je abonnement stopzetten. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand.

Betalingen worden gedaan via automatische incasso.
Wanneer je een abonnement bij ons afsluit wordt het resterende bedrag van de maand waarin je je inschrijft in rekening gebracht.

Wij belonen graag een trouw lid. Hoe langer je het abonnement afsluit, hoe minder inschrijfgeld je betaald. Wij hebben abonnementen na 1 maand opzegbaar tot na 1 jaar opzegbaar.

Algemene voorwaarden en huisregels

In ons sport & healthcenter zijn onze huisreglementen zichtbaar bij het informatiebord. Heb je vragen over onze huisregels dan informeren we je tevens graag aan onze balie.

Wanneer je een abonnement afsluit bij Active Sport en Healthcenter krijg je van ons een document met hierin de algemene voorwaarden en huisregels.

Mocht je dit document even niet terug kunnen vinden? Geen probleem je vind de algemene voorwaarden ook hier.

Active Sport & Healthcenter hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Active Sport & Healthcenter houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Wij kennen dan ook een Privacy Policy waarin we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. U vindt deze hier op onze website.

Nee, het lidmaatschap is strikt persoonlijk. Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je van ons persoonlijke inloggegevens voor de Active app, ook deze is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Opzeggen of wijzigen van je abonnement dient u via een opzegformulier of wijzigingsformulier te doen. Deze zijn aan onze balie te verkrijgen waar u deze tevens kunt invullen.

Na de maand dat u  opzegt, betaalt u nog abonnementskosten. Mits u niet een  half jaar of 1 jaar contract heeft afgesloten. Dan is n.l. het abonnement opzegbaar na het verstrijken van het contract.

Het abonnement is tussentijds alleen opzegbaar onder de volgende omstandigheden:

  • Je hebt een nieuw woonadres en het is vanwege de afstand niet meer mogelijk om naar de sportschool te komen. (Met bewijs van uitschrijven of inschrijven gemeente)
  • Je krijgt een blessure of ziekte waardoor het niet meer mogelijk is om te sporten. (Met bewijs van specialist)

Voor onze leden hebben wij in beiden kleedruimtes lockers die d.m.v. een slot afgesloten kunnen worden. Ons advies is om hier ook gebruik van te maken. Active is namelijk niet aansprakelijk voor schade of vermissing van eigendommen.

Het kan uiteraard voorkomen dat je niet op tijd bij de geplande afspraak voor een meting of intrainen kan zijn. Laat het ons dan op tijd weten, dan plannen we z.s.m. een nieuwe afspraak in.

Mocht je op een lijst staan voor een bepaalde groepsles en je kan niet komen, geef dit dan uiterlijk 1 uur voor de betreffende les door, zodat wij leden die op de reservelijst staan nog kunnen bereiken.

Meldt je jezelf meerdere keren niet af, dan zijn wij genoodzaakt om je van de vaste lijst af te halen.

Doordat alle sportruimtes zijn voorzien van een optimaal luchtventilatie systeem sport je altijd in een ideaal klimaat met schone gezonde pollenvrije lucht!

Faciliteiten

In ons Sport en Health center hebben wij 3 prachtige sportzalen waarvan een van de zalen speciaal is ingericht om FunXtion te doen. Wij bieden de mogelijkheid gebruik te kunnen maken van onze huidverbeterende praktijk Senza, waar wij verschillende schoonheidsbehandelingen en massages uitvoeren. Tevens zit er een fysiotherapie praktijk aangesloten bij Active Sport en Health center. Kortom, alles om een gezond en sportief leven te leiden onder 1 dak.

Active is 24 uur* per dag en 7 dagen in de week open:

Het Active team is aanwezig op:
Ma. t/m do. van 8.30 – 22.00 uur
Vr. van 8.30 – 19.00 uur
Za. & Zo. van 9.00 – 12.00 uur

* Leden met een 24/7 abonnement hebben het gehele jaar 24 uur per dag toegang middels de Active QR-code via de Active App. Behalve op oudejaarsdag 31 december van 18.00 uur tot 12.00 uur Nieuwjaarsdag 1 januari.

Het lesrooster van de groepslessen vind je hier. 

Voor FunXtion hanteren wij een ander lesrooster, deze vind je hier. 

Nog meer vragen? Neem contact met ons op!