Gedoe met potten en zakken is vanaf nu verleden tijd!

SUPP24 introduceert de grootste innovatie op het gebied van sportsupplementen. Alles wat je nodig hebt in één kant-en-klaar 60ml shot om het maximale uit je training te halen. Of je nu extra kracht nodig hebt of moet herstellen; SUPP24 is DE oplossing.
SUPP24 is ervoor zowel mannen als vrouwen, is suiker-, vet-, en koolhydratenvrij en natuurlijk goedgekeurd door het NZVT. Stop ze in je tas, neem ze mee op reis of leg er in een paar in je dashboardkastje. Vanaf nu heb jij je “supps” altijd en overal bij je!

Voor mannen: SUPP24 Pre Work Out

SUPP24 Pre Work Out geeft je meer energie, focus en uithoudingsvermogen. Vijftien minuten voor je training 1 ready to use shot van 60ml en je bent klaar om betere prestaties te kunnen leveren. De SUPP24 Pre Work Out en geeft je een lekkere cafeïne boost (200mg) om je lichaam op scherp te zetten. Daarnaast zit hij bomvol aminozuren zoals Arginine en Citrulline Malate die je helpen om langer en zwaarder te kunnen trainen en je minder last krijgt van verzuring. Elk flesje bevat ook essentiële vitamines B6 en B12, voor nét dat beetje extra (en toch maar 21kcal).

Voor vrouwen: SUPP24 Pre Work Out

De SUPP24 Pre Work Out geeft je meer energie, focus en uithoudingsvermogen. Daarnaast zit er extra carnitine en groene thee in om lekker te verbranden tijdens de workout. Vijftien minuten voor je training 1 ready to use shot van 60ml en je bent klaar om betere prestaties te kunnen leveren. De SUPP24 Pre Work Out geeft je een lekkere cafeïne boost (180mg) om je lichaam op scherp te zetten.
Daarnaast zit hij bomvol aminozuren die helpen om vetzuren om te zetten in energie, je stofwisseling te optimaliseren en je meer kracht te geven tijdens je workout. Elk flesje bevat o.a. ook essentiële vitamines B6 en B12, voor nét dat beetje extra (en toch maar 17kcal).

Voor mannen: SUPP24 Protein

SUPP24 Protein. Al je benodigde eiwitten één kant-en-klaar in een 60ml shot! SUPP24 Protein is er voor spieropbouw en snel herstel na een stevige training, of voor extra eiwitten gedurende de dag. SUPP24 Protein is zgn. hydrolysed proteïne. De eiwitmoleculen in SUPP24 zijn zo klein dat ze direct door je spieren worden opgenomen om spierafbraak te voorkomen en opbouw te stimuleren. Dankzij het handige formaat stop je SUPP24 zo in je sporttas, je dashboardkastje, of je reiskoffer. Elk flesje bevat ook nog verschillende essentiële vitamines, voor nét dat beetje extra (en toch maar 91kcal).

Voor vrouwen: SUPP24 Protein

SUPP24 Protein. Al je benodigde eiwitten in één kant-en-klaar 60ml shot! SUPP24 Protein is er voor spieropbouw en snel herstel na een stevige training, of voor extra eiwitten gedurende de dag. SUPP24 Protein is zgn. hydrolysed proteïne. De eiwitmoleculen in SUPP24 zijn zo klein dat ze direct door je spieren worden opgenomen om spierafbraak te voorkomen. Dankzij het handige formaat stop je SUPP24 zo in je sporttas, je dashboardkastje, of je reiskoffer. Elk flesje bevat ook nog verschillende essentiële vitamines, voor nét dat beetje extra (en toch maar 68kcal).

Voor mannen en vrouwen: SUPP24 BCAA

BCAA, oftewel Branched Chained Amino Acids zijn onderdeel van de 20 aminozuren die weer samen 1 eiwit vormen. Eiwitten zijn weer de bouwstenen voor het menselijk lichaam en zijn ook nodig voor bepaalde processen. BCAA zijn de 3 belangrijkste essentiële aminozuren, te weten,
leucine, isoleucine en valine, en zijn verantwoordelijk voor het behoud en aanmaken van spiermassa. Tijdens het trainen gebruiken je spieren eerst de aanwezige voorraad energie in de spieren. Nadat deze zijn uitgeput gaat je lichaam op zoek naar aminozuren om deze om te zetten in energie. Indien het lichaam geen aminozuren kan vinden dan bestaat de mogelijkheid tot spierafbraak. Het voordeel van BCAA’s is dat deze direct worden opgenomen in de spieren en dus ook direct energie geven en zo bescherming bieden tijdens het trainen en na afloop zorgen voor spiersynthese.

Related Posts

No results found.