Gaintrax Nutrition Advice

De voeding van vandaag is de brandstof voor morgen

Ben jij er klaar voor om je training naar een heel nieuw niveau te brengen? Of train je al een lange tijd zonder dat je echt de resultaten ziet waar je op gehoopt had? Dan is Gaintrax het product dat je zoekt. Gaintrax wil zeggen voeding op maat, ongeacht je doelstelling.

Wanneer je iedere dag het maximale uit jezelf haalt, wil je daar ook een maximaal resultaat voor terug. Bij Gaintrax krijg je tien consulten bij een van de voedingsspecialisten van Active Sport- & Healthcenter. Op deze wijze zorg je ervoor dat je jouw lichaam de beste voedingsstoffen geeft voor een maximaal herstel en optimaal resultaat. We evalueren per consult de voortgang en stellen indien nodig de voeding of de timing bij. Ook voor vragen over voeding of supplementen kun je altijd bij ons terecht.

De voedingsschema’s zijn lekker, makkelijk maar ook vooral praktisch. Je kunt de producten in iedere supermarkt verkrijgen en wat je niet lust makkelijk vervangen voor een ander product!

Je hebt dus zelf ook inspraak waardoor de kans groter is dat je dit traject succesvol doorloopt en je eindelijk de resultaten ziet waar je zo hard voor hebt gewerkt.

Vraag ons over deze nieuwe vorm van voedings- en sportcoaching. Een Gain Trax 10x consult kaart is voor € 50,- te koop aan onze informatiebalie.
De kaart geeft recht op 10 GainTrax consults van 15 minuten.
Kijk hier voor de openingstijden.

De GainTrax strippenkaart is persoonlijk en niet overdraagbaar of inwisselbaar. De geldigheid van deze kaart is een half jaar na uitgifte datum. Vraag voor de gebruiksvoorwaarden aan de Active infobalie.

De voeding van vandaag is de brandstof van morgen. Dat wil zeggen dat je vandaag de basis legt voor waar je morgen staat. Waar wacht je nog op?

Related Posts

No results found.