Welkom bij Everybody Yoga

Everybody Yoga is er voor iedereen. Active Sport & HealthCenter laat haar yogalessen verzorgen door Everybody Yoga uit ‘s Heerenberg. Everybody Yoga brengt balans tussen lichaam en geest en geeft innerlijke rust en kalmte. Ontspanning en inspanning vormen samen het Ying-Yang middelpunt van onze groepslessen. 

Everybody Yoga is jouw persoonlijke ontspanningsritueel. De houdingen en ademhalingstechnieken bevorderen de soepelheid van je lichaam en het  tot rust brengen van je gedachten. Vitaliteit en ontspanning zijn de resultaten die je zult gaan merken, zowel fysiek als mentaal. Tijdens de lessen wordt je door verschillende houdingen volledig bewust van lichaam en geest, je bent met aandacht in het hier en nu. Dit zorgt ervoor dat je onder andere tekenen van stress, vermoeidheid en lusteloosheid eerder oppakt en aanpakt. Geef je lichaam de kans om zich te herstellen van je hectisch dagelijks leven, de energie te laten stromen en je opnieuw op te laden.

Een techniek gericht op het lichaam, de geest en jouw gezondheid; Everybody Yoga is er voor iedereen die zich daar op wil focussen en verdiepen.

Yin Yoga

Yin Yoga richt zich op het “connectieve tissue”, ons bindweefsel. Het is een meditatieve vorm van Yoga en geeft ruimte in het lichaam in de ruimste zin van het woord. De houdingen worden op een passieve manier, maar intensieve manier beoefend.  De houdingen worden relatief langer vastgehouden zodat je ook langer de tijd hebt om je persoonlijke grenzen te verkennen en verbreden.voelen. We nemen tijdens deze les alle tijd en ruimte om totale kalmte te bereiken. Yin Yoga is relatief erg rustig en heeft een meditatief effect op het lichaam. Het is de ideale manier om gewrichten en weefsels te versterken en eventueel te herstellen, we geven ze nieuwe energie.

De houdingen bij Yin Yoga zijn ervoor om je het bindweefsel in het lichaam weer flexibeler te maken en energetisch stabieler te worden. Wat uiteindelijk resulteert in een sterker wordend fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch lichaam.

De Yin Yoga houdingen worden liggend of zittend uitgevoerd, om zo min mogelijk gebruik te maken van je spieren.We laten de spieren niet aanspannen maar juist ontspannen.  Deze vorm van Yoga is dan ook goed te combineren met andere sport- of yogavormen zoals bijvoorbeeld fitness of Hatha Yoga.
Bij Yin Yoga werk je aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Andere positieve effecten die Yin Yoga op je kan hebben:

• Een vergroting van de flexibiliteit in de gewrichten
• Een energetische stabiliteit
• Een sneller herstel na fysieke of mentale problemen

Welkom alvast bij EveryBody Yoga

Om optimaal aandacht te geven aan deelnemers werkt EveryBody Yoga niet met te grote groepen in een les. Het is mogelijk dat er in een bepaalde periode sprake is van een inschrijflijst voor Yin Yoga. Inschrijven kun je aan de balie. Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij maken een afspraak met je of beantwoorden je vragen.

Tips: Eet en drink niet te veel vóór de les. Er zijn matten, kussens en blokken aanwezig. Heb je een eigen mat, neem deze gerust mee.

“Het zijn in het moment, in je lichaam, in de ruimte en in je gevoel”

Namasté, Karin

EveryBody Yogatijden

Yin Yoga

Maandagavond 19.00 uur tot 20.00 uur
Dinsdagochtend 10.00 tot 11.00 uur

Club Yoga

Donderdagavond 19.15 uur tot 20.15 uur

Schrijf je in voor de Yogalessen van Everybody Yoga of vraag om vrijblijvend en persoonlijk advies

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Field is required!
Field is required!
  • Ik wil....
  • Kennismaken
  • Een vraag stellen
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Field is required!
Field is required!

Volg EveryBody Yoga ook op

Instagram