BenFit voedingsprogramma

Wil jij gezonder leven en in balans zijn?
Ga dan aan de slag met ons BenFit programma!

Ons Lifestyleprogramma

Benfit is een verbeterd lifestyle programma.  Wij bieden u als deelnemer veel mogelijkheden waaronder een voedingsplan aangepast aan uw wensen zoals glutenvrij, veganistische of lactose-vrije recepten.

Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

De prijzen voor Benfit zijn:
5 weken traject voor leden € 99,- voor niet leden € 129,-
12 weken traject voor leden € 199,- voor niet leden € 269,-

Inclusief
• Intake
• Wekelijks consult en voedingsbegeleiding
• Keuzes uit gevarieerde recepten
• Persoonlijke App
• Trainingsschema gebaseerd op jouw persoonlijke doel.
• Tevens mag er gebruik worden gemaakt van al onze faciliteiten

Related Posts

No results found.