Therapeuten
met specifieke
deskundigheid

Sta eens stil bij bewegen

Welkom bij fysiotherapie van Kuppenveld, gevestigd in het pand van Active Sport & Healthcenter. Therapeuten met elk een eigen specifieke deskundigheid. Fysiotherapie van Kuppenveld zorgt voor een verbetering van de lichaamshouding, vergroting van het uithoudingsvermogen, versoepeling van de gewrichten, verbetering van de ademhaling en bevordering van de bloedsomloop.

Maak kennis met het dienstenpakket van onze praktijk. zowel leden als niet-leden van Active Sport & Healthcenter kunnen bij ons terecht, met en zonder doorverwijzing van huisarts of specialist. Mocht u woonachtig zijn in Duitsland, dan kunt u ook bij ons terecht met een verwijzing van uw Duitse huisarts.

Zondag

Gesloten

Maandag

14.00 – 16.30 uur

Dinsdag

08.30 – 13.00 uur

Woensdag

17.00 – 21.00 uur

Donderdag

14.00 – 16.30 uur
17.00 – 21.00 uur

Vrijdag

08.30 – 13.00 uur

Zaterdag

Gesloten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bewegen gaat niet altijd vanzelf en vanzelfsprekend. Blessures, een verkeerde houding of de leeftijd kunnen leiden tot klachten aan het bewegingsapparaat.
Fysiotherapie van Kuppenveld is het behandelcentrum bij uitstek voor dit soort klachten.

Alle medewerkers van ons centrum hebben een grote ervaring en hun eigen specialisatie waar u als cliënt optimaal van kunt profiteren. Fysiotherapie van Kuppenveld heeft zowel in Duiven als Westervoort locaties met oefenzalen en zwembad waar u onder deskundige begeleiding kunt trainen om van uw klachten te herstellen of uw conditie te verbeteren. De medewerkers van het centrum houden zich voortdurend op de hoogte van de laatste professionele ontwikkelingen, zodat de behandeling optimaal is. Onze zorg is erop gericht uw fysieke mogelijkheden zo snel mogelijk te vinden in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.

Wilt u meer informatie of een behandeling inplannen?

Fysiotherapie Van Kuppenveld is er voor iedereen die:

Advies, begeleiding en behandeling wenst op het gebied van het houding- en bewegingsapparaat.

Lichamelijke klachten heeft zoals sportblessures, klachten door overbelasting of na operatief ingrijpen.

Klachten heeft vanwege een ongeval, ziekte, verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Wel wil bewegen, maar zich beperkt voelt door eerdere klachten.

Gecertificeerde behandelingen wil.

In Nederland of Duitsland woont.

Menu